Kokosový cukr BIO květový

BIO kokosový cukr se získává v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem a následným sušením do podoby krystalů cukru.

  • nízký glykemický index 35, a tak je vhodným sladidlem pro mírné diabetiky a také pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní.
  • Obsahuje vysoké množství aminokyselin a minerálů - např. železa, hořčíku, draslíku, zinku a dalších. Je také bohatý na vitamíny skupiny B.
  • Je vyroben v BIO kvalitě bez chemických a konzervačních látek a je nerafinovaný. Má stejnou sladivost jako běžný cukr a je tak vhodný jako ideální náhrada klasického bílého cukru a umělých sladidel. Díky lahodné plné chuti s nádechem karamelu si získal oblibu po celém světě.
  • Je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí a je tak ideální pro udržitelný rozvoj ekonomik třetího světa.

    Doporučené užití: vhodný do kávy, čaje, k dochucení müsli, koktejlů nebo kaší. Díky své lehce karamelové chuti je oblíbenou přísadou do zákusků nebo na pečení.
 
79
129179129

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.